Plug-In Hybrid tartós bérlés.

Okosan, tisztán és kényelmesen. A döntés a tied.

plug-in hybrid tartós bérlés

Toyota Prius Plug-In Hybrid

2000 ron / hó

Hatótáv EV módban
30 km
Átlagfogyasztás
4.3 liter / 100 km

Prius Plug-in 4,4 kW-nál nagyobb Li-Ion akkumulátorral is rendelkezik (a szabványos Prius Ni-Mh-val ellentétben). Így az első 20-24 km-t csak elektromosan telik meg, ami rendkívül nagyban hozzájárul az autó hatékonyságához. Városi használat esetén az üzemanyag-fogyasztás körülbelül a felére csökken a normál Priushoz képest.

Bővitsd ki plussz tartozékokkal igényeid szerint

Plusz extra lista amit az autó bérlés idejére biztosítunk a számodra.

Gyerekűlés

Gyerekek biztonsága az első

Tetőbox

Ha jó sok csomagod van

Kutya hordozó

Vidd magaddal házi kedvenced

Hűtőláda

Hosszú útra jéghideg frissitő

Babahordozó

Kényelem a babáknak is

Wifi internet

Internet kapcsolat az autóból

Plug-In Hybrid tartós bérlés

Kölcsönözz biztonságos és környezetkímélő plug-in hibridet hosszútávra.

Miért válassz minket?

Tempor massa fames nunc vehicula cras donec vivamus amet non porttitor odio elementum lorem enim nulla tortor congue nunc varius commodo elit augue amet.

Költséghatékony bérlés

Prius Plug-in 4,4 kW-nál nagyobb Li-Ion akkumulátorral is rendelkezik. Városi használat esetén az üzemanyag-fogyasztás körülbelül a felére csökken a normál autókhoz képest.

Gyerekbarát szolgáltatás

Kisgyermekes családokat is örömmel látunk, s hogy egyszerű és biztonságos utazásban legyen részük, a gyermekülést vagy magasítót díjmentesen biztosítjuk a gyerkőcök számára.

Biztositási lehetőség

Menjen biztosra, áraink all inclusive tartalmazzák a díjmentes CASCO és kötelező biztosításokat. Biztosított bérautóinkkal garantált a gondtalan autózás!

Nagy hatótáv

Tekernétek egy jót a családdal vagy a haverokkal? Az elektromos kerékpárok hatótávja bőven 90 km fölött van, így nagyobb túrákat is tervezhetnek. Kevesebb idő alatt mégtöbb megtett kilóméter.

Ingyenes törlés

Meggondolta magát vagy közbe jött valami fontosabb és mégsem utazik Erdélybe? Ne fájjon a feje a lefoglalt autója miatt! Nálunk bármikor egyszerűen és lemondási díj nélkül is törölheti bérautó rezervációját.

Ingyenes modosítás

Kölcsönautó foglalását bármikor kötelezettség mentesen módosíthatja. Átteheti rezervációja időpontját, megváltoztathatja bérautója felvételének helyét.

e-bike bérlés

Van ötleted hova tekernél? Elektromos kerékpár túra útvonalak.

Tekernétek egy jót a családdal vagy a haverokkal? Az elektromos kerékpárok hatótávja bőven 90 km fölött van, így nagyobb túrákat is tervezhettek.

0 Km
biztos Hatótáv
0 km/h
Átlagsebesség
0 kW
Akkumlátorok
hu_HUMagyar