e-Bike kerékpár kölcsönzés és eladás

Szeretnéd egy hétvégére, vagy a szabadság ideje alatt kibérelni, nálunk lehetséges.

bérlési konstrukcióink

E-Bike bérlés

Szeretnéd egy hétvégére, vagy a szabadság ideje alatt bérelni, nálunk lehetséges.
e-BIKE ÉRTÉKESíTÉS

E-Bike eladás

E-Bike bérbeadása mellet most egy új szolgáltatással bővültünk, így mostmár meg is veheted az általunk kínált kerékpárokat.

Álltalános szerződési feltételek - Bérlés

Az erent.ro kizárólag a 21. életévet betöltött úgyfelei számára ad bérbe autókat, akik legkevesebb egy éve rendelkeznek érvényes vezetői engedéllyel!
  1. Az autót lefoglalhatod online a www.erent.ro honlapon keresztül vagy telefonon keresztül a munkaprogram idelye alatt.
  2. Online foglalás esetében az ügyfélszolgálat felveszi veled a kapcsolatot és emailben avagy telefonon visszaigazolja, hogy az általad igényelt autó rendekezésre áll valamint, hogy melyek a következő lépések.
  3. Az ügyfélszolgálat felveszi a kapcsolatot az ügyféllel és kiálítja az előleg vagy a bérlési számlát, amely ellenértékének kifizetésével (utalás, vagy készpénz) válik a foglalás véglegessé. Amennyiben az autó átadása előtt 48 órával mondja vissza a foglalást az ügyfél az előleg vagy a bér ellenértékét visszakapja.
Az ügyfél az autó átvétele előtt bérleti szerződést ír alá, az eredeti és érvényes személyazonossági valamint vezetői engedély felmutatása mellett. Autó kölcsönzéséhez román állampolgároknak kötelező módon fel kell mutatni egy érvényes szemelyazonosságit (C.I./B.I.), külföldi személyek esetében pedig útlevelet. Kizárólag EU únió által elfogafogadott és érvéyes vezetői engedélyt fogadunk el. Jogi személyek esetében a szerződéskötéshez szükséges a vállalat bejegyzési dokumentumának másolata valamint bélyegző (pecsét). Az autót kizárólag a szerződésben meghatározott személy/személyek vezethetik!
A bérléskor 250 Euró garancia fizetendő, amely probléma mentes bérlés esetén a gépjármű visszaadásakor visszajár a bérlőnek.

Az erent.ro fenntartja magának a jogot, hogy visszautasítsa klienseit az autók bérbeadását illetően.

A bérlési összegek román lejben vannak kifejezve és NEM tartalmazzák az ÁFÁ-t.
  1. A bérelt autó tisztán és teli üzemanyag tankkal / teljesen feltöltve kerül átadásra.
  2. Az autó átvétele Székelyudvarhelyen (Nicolae Bălcescu  uttca, 69) valamint, Marosvásárhelyen.
  3. Székelyudvarhelyen a munakaprogram ideje alatt (hétkönapokon 8-17 óra közöt) DÍJMENTES.
  4. A munkaprogramon kívül eső időpontban történő átadás vagy átvétel 50 RON ellenérték fejében történik..
  1. Az elhasznált üzemanyag nincs benne az árban és az ügyfelet terheli. A bérlő az autót tele tankkal veszi át, melyet ugyanilyen állapotban ad vissza a leadáskor. Az utolsó tankolást igazoló számlát vagy kasszaszallagot az átadáskor fel kell mutatni.
  2. Hybrid autók bérlése esetében az ár tartalmazza a töltést és az ügyfél nem kell feltöltve átadja az autót.
  3. A bérelt gépjárművet tisztán kell leadni. Amennyiben az ügyfélnek nincs lehetősége tisztán és kitakarítva visszahozni az autót 35 lejes díj ellenében ezt a gondot levesszük a válláról.
hu_HU
Open chat
eRent Whatsapp
Hello :)
Cu ce vă pot ajuta? >>> Miben segithetünk?