Închiriere rentabilă de mașini hybride și biciclete electrice.

Inteligent, curat și confortabil. Alegerea vă aparține.

Închiriere rentabilă de mașini hybride și e-bike.

Tipuri de închiriere

Închiriere pe termen scurt

Szeretnéd egy hétvégére, vagy a szabadság ideje alatt kibérelni, nálunk lehetséges.
Tipuri de închiriere

Închiriere pe termen lung

Este o modalitate rentabilă de a călători, care vă permite să economisiți timp și bani.

Termeni și condiții standard - Închiriere

erent.ro închiriază mașini doar clienților săi care au peste 21 de ani și care au permis de conducere valabil de cel puțin un an!
  1. Poți să rezervi mașina online prin www.erent.ro sau prin telefon în timpul programului de lucru
  2. În cazul unei rezervări online, serviciul clienți vă va contacta și vă va confirma prin e-mail sau telefonic că mașina pe care ați solicitat-o este disponibilă și care sunt următorii pași.
  3. Serviciul clienți va contacta clientul și va emite factura avansului sau o factură de închiriere, care devine definitivă în momentul plății soldului (prin transfer bancar sau în numerar). În cazul în care clientul anulează rezervarea cu 48 de ore înainte de livrarea mașinii, se va rambursa avansul sau taxa de închiriere.
Clientul semnează un contract de închiriere înainte de a lua în primire vehicul, pe baza prezentării unui document de identitate și a unui permis de conducere original și valabil. Pentru a închiria o mașină, cetățenii români trebuie să prezinte un document de identitate personal valabil (C.I./B.I.) și, pentru străini, un pașaport. Sunt acceptate doar permisele de conducere validate și omologate de țările UE. În cazul persoanelor juridice, pentru încheierea contractului sunt necesare o copie a documentului de înregistrare a societății și o ștampilă. Doar persoana (persoanele) specificată (specificate) în contract poate (pot) conduce mașina sau bicicleta!
La momentul închirierii se plătește o garanție de 250 de euro, care va fi returnată chiriașului în momentul în care vehiculul este returnat fără probleme.

erent.ro își rezervă dreptul de a refuza clienților săi să închirieze o mașină sau o bicicletă.

Sumele de închiriere sunt exprimate în lei românești și NU includ TVA.
  1. Vehiculul închiriat este livrat curat și cu rezervorul plin de combustibil (pentru autoturisme) / cu bateria complet încărcată (pentru biciclete).
  2. Ridicarea vehiculului în Odorheiu Secuiesc (str. Nicolae Bălcescu, 69) și în Târgu Mureș.
  3. GRATUIT în timpul programului de muncă la Odorheiu Secuiesc (în zilele de luni între orele 8-17).
  4. Livrarea sau ridicarea în afara programului de lucru este supusă unei taxe de 50 RON.
  1. Combustibilul uzat nu este inclus în preț și este responsabilitatea clientului. Locatarul ia mașina cu rezervorul plin de combustibil și o returnează în aceeași stare în care o returnează. Ultima chitanță de combustibil sau ultima chitanță de casă de marcat trebuie să fie prezentată la momentul livrării.
  2. În cazul închirierii de mașini hibride, prețul include încărcarea, iar clientul nu trebuie să predea mașina complet încărcată.
  3. Vehiculul închiriat trebuie returnat curat. În cazul în care clientul nu este în măsură să returneze mașina curată și ordonată, vom lua această sarcină de pe umerii săi pentru o taxă de 35 de lei.
ro_RORomână