Închiriere rentabilă de mașini hybride și biciclete electrice.

Inteligent, curat și confortabil. Alegerea vă aparține.

Informații privind protecția datelor

1. INTRODUCERE

Erent – Norma SRL îți respectă confidențialitatea. Indiferent dacă vă tratati cu Erent in calitate de client, consumator, membru al publicului larg etc., aveți dreptul la protecția datelor dumneavoastră personale. Aceste date se referă la numele dumneavoastra, la numărul de telefon, la adresa dumneavoastră de e-mail, dar și la alte date, cum ar fi numărul dumneavoastră de identificare al vehiculului (VIN), locația geografică etc.

Ebben az Erent Általános Adatvédelmi és adatvédelmi szabályzatban („jelen szabályzat”) leírjuk, hogyan gyűjtjük az Ön személyes adatait, miért gyűjtjük azokat, mit teszünk az Ön személyes adataival, kikkel osztjuk meg azokat, hogyan védjük azokat, valamint milyen választási lehetőségeket biztosítunk Önnek a személyes adataival kapcsolatban.

Această politică se aplică prelucrării datelor dumneavoastră personale în cadrul diferitelor servicii, aplicații, site-uri web, portaluri, promoții de vânzări (online), acțiuni de marketing, platforme media sociale sponsorizate etc., furnizate sau operate de noi sau de în numele nostru.

Această politică conține reguli generale și explicații. Este completata cu anunțuri specifice privind confidențialitatea referitoare la anumite servicii, aplicații, site-uri web, portaluri, promoții de vânzări online, acțiuni de marketing, platforme media sociale sponsorizate etc. furnizate sau operate de Erent sau în numele acesteia.

Aceste anunțuri de confidențialitate vă vor fi comunicate ori de câte ori datele dumneavoastră personale sunt necesare în cadrul activităților menționate mai sus (de exemplu, prin intermediul site-uri web, portaluri, servicii individuale de comunicare, buletine informative, atentionari, sondaje, oferte, evenimente etc.).

Ez a szabályzat az Erent – Norma SRL által (vagy nevében) gyűjtött valamennyi személyes adatra vonatkozik, melyekre a jelen szabályzatban „Erent”, „mi”, „minket”, „miénk”, „mi” hivatkozik.

Dacă acceptați prevederile acestei politici, sunteți de acord să va procesăm datele dumneavoastră personale în modul descris în această politică.

La sfârșitul acestei politici, veți găsi câteva definiții ale anumitor concepte cheie utilizate în această politică și care sunt capitalizate (de exemplu, datele personale, procesarea, operatorul de date ).

 

2. CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE?

Entitatea responsabilă de prelucrarea datelor dumneavoastră personale este:

Norma , Strada Nicolae Bălcescu, Nr. 69
535600, Odorheiu Secuiesc

 

3. PE CINE PUTETI CONTACTA IN CAZUL IN CARE AVETI INTREBARI SAU CERERI? PUNCTUL DE CONTACT PENTRU PROTECȚIE A DATELOR

Am organizat un punct de contact pentru protecția datelor, care vă va rezolva întrebările sau solicitările referitoare la această politică, orice notificare specifică privind confidențialitatea, datele dumneavoastră personale (și procesarea acesteia).

Pentru orice întrebări, solicitări sau reclamații privind aplicarea acestei politici sau pentru a vă exercita drepturile, descrise în această politică, ne puteți contacta la Punctul de Contact pentru Protecția Datelor:

- office@erent.ro și

- Odorheiu Secuiesc, Strada Nicolae Bălcescu , Nr. 69, Romania

4. PRINCIPII CHEIE

Vă prețuim datele personale încredințate nouă și ne angajăm să vă procesăm datele personale într-un mod corect, transparent și sigur. Principiile cheie pe care Erent le aplică sunt următoarele:

• Legalitatea procesarii: vom colecta datele dumneavoastră personale într-o manieră echitabilă, legală și transparentă.

• Minimizarea colectarii datelor: vom limita colectarea datelor dumneavoastră personale la ceea ce este direct relevant și necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate.

• Limitarea scopului: vom colecta numai datele dumneavoastră personale în scopuri specificate, explicite și legitime și nu vom procesa datele personale în continuare într-un mod incompatibil cu aceste scopuri.

• Acuratetea datelor: vă vom păstra datele corecte și actualizate.

• Securitatea și protecția datelor: vom implementa măsuri tehnice și organizaționale pentru a asigura un nivel adecvat de securitate și protecție a datelor, având în vedere, printre altele, tipul de protecție potrivit datelor dumneavoastra. Astfel de măsuri prevăd prevenirea dezvăluirii sau accesului neautorizat, a distrugerii accidentale sau ilegale sau a pierderii accidentale sau a modificării și a oricărei alte forme ilegale de procesare.

• Acces și rectificare: vă vom procesa datele personale în conformitate cu drepturile dumneavoastră legale.

• Limitare in timp a pastrarii datelor: vom păstra datele dumneavoastră personale într-o manieră compatibilă cu legile și reglementările aplicabile privind protecția datelor și nu mai mult decât este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate.

• Protecția transferurilor internaționale: vă vom asigura că toate datele dumneavoastră personale transferate în afara SEE (Spatiului Ecnomic European) sunt protejate în mod adecvat.

• Garanții in raport cu terții: vom asigura că accesul la date cu caracter personal de către terți (și transferurile către acestia) se realizează în conformitate cu legislația aplicabilă și cu garanții contractuale adecvate.

• Legitimitatea marketingului direct și a cookie-urilor: când vă trimitem materiale promoționale sau plasați cookie-uri pe computerul dumneavoastra, vă vom asigura că facem acest lucru în conformitate cu legislația în vigoare.

 

5. PROCESAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE: CE DATE PERSONALE COLECTĂM ȘI CARE ESTE TEMEIUL LEGAL

De fiecare dată când solicităm datele dumneavoastră personale, vă vom informa în mod clar cu privire la ce date personale colectăm de la dumneavoastra. Aceste informații vă vor fi furnizate printr-o notificare separată privind confidențialitatea, care va fi, de exemplu, inclusă în anumite servicii (inclusiv servicii de comunicare), buletine informative electronice, mementouri, sondaje, oferte, invitații la evenimente etc.

Rețineți că, în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, datele dumneavoastră personale pot fi procesate dacă:

- ne-ați dat consimțământul dumneavoastră în scopul procesării (așa cum este descris în anunțul de confidențialitate referitor la respectiva prelucrare particulară). Pentru a evita orice îndoială, veți avea întotdeauna dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment; sau

- este necesar pentru executarea unui contract la care sunteți parte; sau

- cu o astfel de prelucrare, urmărim un interes legitim care nu este echilibrat in raport de drepturile dumneavoastră privind confidențialitatea. Un astfel de interes legitim va fi comunicat în mod corespunzător în notificarea privind confidențialitatea referitoare la acea prelucrare particulară.

- este impus de lege;

6. PENTRU CE PROIECTE VĂ PROCESAM DATELE PERSONALE

Vom procesa datele dumneavoastră personale doar în scopuri specificate, explicite și legitime și nu vă vom prelucra datele personale într-un mod incompatibil cu aceste scopuri.

Un astfel de scop poate fi executarea unei cereri pe care ati directionat-o catre noi, pentru îmbunătățirea vizitei dumneavoastră pe unul dintre site-urile sau portalurile noastre, pentru îmbunătățirea produselor și a serviciilor noastre în general, pentru oferirea de servicii sau aplicații, pentru comunicări și acțiuni de marketing etc.

Scopul fiecărei prelucrări a datelor dumneavoastră personale va fi clar definit în notificarea de confidențialitate referitoare la respectiva prelucrare. Această notificare privind confidențialitatea va fi accesibilă, de exemplu, pe un site web sau portal, pe o aplicație, într-un buletin informativ electronic etc.).

 

7. PĂSTRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE INTR-O FORMĂ CORECTA SI ACTUALIZATA

Fontos, hogy az Ön személyes adatait pontosan és naprakészen tároljuk. Kérjük, hogy az Ön személyes adataival kapcsolatos változásokról vagy hibákról a lehető leghamarabb tájékoztasson minket az Adatvédelmi kapcsolattartási ponton (lásd a 3. pontot: „Kihez fordulhat kérdéseivel vagy kéréseivel?”). Ésszerű lépéseket teszünk annak érdekében, hogy a pontatlan vagy elavult személyes adatokat töröljük vagy megfelelően kiigazítjuk.

 

8. ACCESUL LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE

Önnek joga van hozzáférni az általunk kezelt személyes adataihoz, és ha személyes adatai pontatlanok vagy hiányosak, kérheti azok helyesbítését vagy törlését. Ha további információra van szüksége az adatvédelmi jogairól, vagy élni kíván ezen jogok bármelyikével, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az Adatvédelmi kapcsolattartási ponton (lásd a 3. pontot: „Kihez fordulhat, ha kérdése vagy kérése van?”).

 

9. PENTRU CAT TIMP SE PĂSTREAZĂ DATELE TALE PERSONALE

Személyes adatait az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően őrizzük meg. Személyes adatait csak addig őrizzük meg, amíg az szükséges ahhoz, hogy a személyes adatait feldolgozzuk, vagy hogy megfeleljen a jogi rendelkezéseknek. Arról, hogy bizonyos személyes adatokat mennyi ideig őrizzük meg, mielőtt azokat eltávolítjuk rendszereinkből és adatbázisainkból, kérjük, forduljon hozzánk adatvédelmi kapcsolattartónkhoz (lásd a 3. pontot „Kihez fordulhat kérdéseivel vagy kéréseivel?”). .

 

10. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Detinem un set de măsuri tehnice și organizatorice de securitate pentru a vă proteja datele personale împotriva accesului sau utilizării ilegale sau neautorizate, precum și împotriva pierderii accidentale sau a deteriorării integrității. Acestea au fost concepute luând în considerare infrastructura noastră IT, impactul potențial asupra vieții dumneavoastrăsi a cu costurilor implicate private precum și in concordanta cu standardele și practicile economice actuale.

Datele dumneavoastră personale vor fi procesate de persoana imputernicita, numai dacă aceea persoana imputernicita acceptă să respecte măsurile tehnice și organizaționale de securitate a datelor.

Menținerea securității datelor înseamnă protejarea confidențialității, integrității și disponibilității datelor dumneavoastră personale:

Confidențialitate: vă vom proteja datele personale împotriva dezvăluirii nedorite către terțe părți. Integritatea: vă vom proteja datele personale împotriva modificării de către terți neautorizați. Disponibilitatea: vom asigura că părțile autorizate pot accesa datele personale atunci când este necesar.

Procedurile noastre de securitate a datelor includ: securitatea accesului, sistemele de rezervă, monitorizarea, revizuirea și întreținerea, gestionarea incidentelor de securitate și a continuității etc.

 

11. UTILIZAREA COOKIURILOR SAU A DISPOZITIVELOR SIMILARE

Noi folosim cookie-uri pe site-urile noastre. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență mai bună atunci când navigați pe site-ul nostru și, de asemenea, ne permite să îmbunătățim site-ul nostru.

Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor și despre modul de evitare a acestora, consultați politica privind cookie-urile, disponibilă https://www.Erent.ro/

 

12. DEZVALUIREA DATELOR PERSONALE

În funcție de scopurile pentru care colectăm datele dumneavoastră personale, este posibil să le dezvăluim următoarelor categorii de destinatari, care apoi vă vor prelucra datele personale numai în cadrul acestor scopuri:

În cadrul organizațiilor noastre și a societatilor ce promoveaza produsele si serviciile marcilor noastre:

- membrii personalului autorizat;

- afiliații și filialele noastre;

Parteneri de afaceri terți:

- Agenții de publicitate, de marketing și de promovare: să ne ajute să livrăm și să analizăm eficacitatea campaniilor și promoțiilor noastre publicitare;

- Parteneri de afaceri: de exemplu, partenerii nostri de încredere care vă pot folosi datele personale pentru a vă oferi serviciile și / sau produsele pe care le-ați solicitat și / sau care vă pot oferi materiale de marketing (cu condiția să fiți de acord să primiți astfel de materiale de marketing). Cerem acestor companii să acționeze întotdeauna în conformitate cu legile aplicabile și cu această politică și să acorde o atenție deosebită confidențialității informațiilor dumneavoastră personale;

Alte părți terțe:

- dacă este cerut de lege sau este necesar în mod legal pentru a proteja interesele Erent:

· pentru respectarea legii, ca urmare a solicitărilor din partea autorităților, in baza hotărârilor judecătorești, a procedurilor legale, in baza unor obligații privind raportarea și depunerea informațiilor la autorități etc .;

· pentru verificarea sau impunerea respectarii politicilor și acordurilor Erent; și

· pentru protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței Erent și / sau a clienților săi;

- în legătură cu tranzacții societare: în contextul transferului sau al cesionării întregii sau unei părți a activității sale sau în legătură cu o fuziune, consolidare, schimbare de control, reorganizare sau lichidare a întregii sau a unei părți a activității Erent.

Rețineți că destinatarii terță parte enumerați la punctele b) și c) de mai sus - în special furnizorii de servicii care vă pot oferi produse și servicii prin intermediul serviciilor sau aplicațiilor Erent sau prin intermediul propriilor canale - pot colecta separat date personale de la dumneavoastră. În acest caz, aceste terțe părți sunt singurele responsabile pentru controlul acestor date personale, iar relațiile cu acestea vor intra sub incidența termenilor și condițiilor acestora.

 

13. UTILIZAREA RETELELOR SOCIALE

Dacă utilizați pe un portal/website Erent un anumit login de conectare al unei retele sociale (de exemplu, contul dumneavoastrăFacebook), Erent va înregistra datele dumneavoastră personale disponibile precum si istoricul pe acesta retea sociala însemnand că ați permis în mod explicit comunicarea datelor dumneavoastră personale înregistrate de Erent prin intermediul portalului său.

Erent facilitează uneori publicarea datelor (personale) prin intermediul rețelelor sociale, cum ar fi Twitter și Facebook. Aceste retele sociale au propriile condiții de utilizare de care trebuie să țineți cont atunci când sunteți activi pe ele.

Vă reamintim că publicarea pe site-urile de socializare poate avea anumite consecințe, inclusiv pentru confidențialitatea dumneavoastrăsau pentru confidențialitatea persoanelor ale căror date personale le împărtășiți, cum ar fi, de exemplu, imposibilitatea de a retrage o publicație într-un termen scurt. Sunteți pe deplin responsabili pentru ce publicati. Erent nu va avea nicio responsabilitate și responsabilitate în acest sens.

 

15. TRANSFERURI DE DATE ÎN AFARA SEE (SPATIULUI ECONOMIC EUROPEAN)

Datele dumneavoastră personale ar putea fi transferate către destinatarii care pot fi în afara SEE și ar putea fi prelucrate de noi și de acești destinatari în afara SEE. În legătură cu orice transfer al datelor dumneavoastră personale către țări din afara SEE care nu oferă, în general, același nivel de protecție a datelor ca în SEE, Erent va implementa măsuri specifice adecvate pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor dumneavoastră personale. Aceste măsuri pot consta, de exemplu, în a impune beneficiariilor datelor de clauze contractuale obligatorii care să garanteze un nivel adecvat de protecție.

Vă vom informa mereu în mod clar de fiecare dată când datele dumneavoastră personale vor fi transferate în afara SEE. Aceste informații vă vor fi furnizate printr-o notificare separată privind confidențialitatea, care va fi, de exemplu, inclusă în anumite servicii (inclusiv servicii de comunicare), buletine informative electronice, mementouri, sondaje, oferte, invitații la evenimente etc.

 

16. OPTIUNILE ȘI DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Vrem să fim cât mai transparenți cu dumneavoastra, astfel încât să face alegeri constiente cu privire la modul în care doriți să folosim datele dumneavoastră personale.

• Caile pe care doriți să fiți contactați

În acest context, aveti o varietate de opțiuni cu privire la modul în care doriți să fiti contactați de catre noi prin multiple canale de comunicare (de exemplu, e-mail, poștă, canale media, telefon , etc), alegand pentru ce scop și cât de frecvent doriti, ajustând setarile de confidențialitate de pe dispozitivul dumneavoastră prin actualizarea profilului de utilizator sau a contului, sau urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în comunicarea primita.

Rețineți că, în mod implicit, dacă nu alegeti o optiune, veți primi ofertele noastre promoționale la frecvența normală a publicației implicate.

• Datele dumneavoastră personale

Bármikor kapcsolatba léphet velünk az Adatvédelmi kapcsolattartási ponton (lásd a 3. pontot „Kivel léphet kapcsolatba, ha kérdése vagy kérése van”), hogy megtudja, milyen személyes adatokat tárolunk Önről, és honnan származnak. Bizonyos feltételek mellett joga van ahhoz, hogy az Ön által megadott személyes adatait általánosan használt és strukturált formátumban megkapja, és hogy személyes adatait az Ön által választott harmadik félnek továbbítsa.

• Modificarile tale

Dacă găsiți vreo eroare în datele dumneavoastră personale sau dacă considerați că este acestea sunt incomplete sau incorecte, puteți solicita de la noi să le corectăm sau să le completăm.

• Restricțiile impuse de dumneavoastra

Aveți dreptul să ne solicitați o restrictionare privind procesarea datelor dumneavoastră personale (de exemplu, în timp ce se verifică exactitatea datelor dumneavoastră personale).

• Obiecțiile dumneavoastra

Puteți, de asemenea, să obiectați împotriva utilizării datelor dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct (dacă preferați, puteți, de asemenea, să ne indicați prin ce canal și cât de frecvent preferați să fiți contactați de noi) sau să vă partajați datele personale cu în același scop.

Ön bármikor visszavonhatja az Ön által megadott személyes adatok további feldolgozásához adott hozzájárulását, ha kapcsolatba lép velünk az Adatvédelmi kapcsolattartási ponton (lásd a 3. pontot „Kihez fordulhat, ha kérdése vagy kérése van?”). .

În plus, puteți solicita să ștergem orice date referitoare la dumneavoastră (cu excepția unor cazuri, de exemplu, pentru a dovedi o tranzacție sau când este cerută de lege).

Végezetül kérjük, vegye figyelembe, hogy joga van panaszt tenni az Adatkezelővel szemben az illetékes adatvédelmi hatóságnál („DPA”).

În ceea ce privește TME (în calitate de operator de date), DPA relevantă este Autoritatea belgiană pentru protecția datelor. În ceea ce privește NORMA SRL (în calitate de operator de date), DPA relevant este Autoritatea romana pentru protecția, B-dul General Gheorghe Magheru nr.28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 0040318059211.

 

17. INFORMAȚII JURIDICE

Cerințele acestei Politici de confidentialitate de politică completeaza și nu înlocuiesc orice alte cerințe existente în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. În caz de contradicție între ceea ce este scris în această politică și cerințele din legislația aplicabilă privind protecția datelor, legea aplicabilă protecției datelor va avea prioritate.

Erent poate în orice moment modifica această politică. În cazul în care se întâmplă acest lucru, vă vom avertiza asupra oricăror modificări și vă vom solicita apoi să citiți ulterior versiunea cea mai recentă a politicii noastre și să confirmați acceptarea acesteia.

18. DEFINIȚII

În această politică de confidentialitate, următorii termeni au următoarele semnificații:

Az adatkezelő az a szervezet, amely meghatározza, hogy milyen célból és milyen módon dolgozzák fel az Ön személyes adatait. Hacsak másként nem tájékoztatjuk Önt, az adatkezelő az SC NORMA SRL, székhelye: Odorheiu Secuiesc, Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 69, Hargita megye, Románia, Tel: +40 744 505 374, , e-mail: office@erent.ro. További információkat külön adatvédelmi tájékoztatóban adhatunk Önnek, amelyet például bizonyos szolgáltatások (beleértve a kommunikációs szolgáltatásokat), elektronikus hírlevelek, emlékeztetők, felmérések, ajánlatok, rendezvénymeghívók stb. tartalmazhatnak. Az adatkezelő az a személy vagy szervezet, aki vagy amely az Ön személyes adatait az adatkezelő nevében kezeli. Adatvédelmi kapcsolattartó pont: az a kapcsolattartó pont (azaz az Erent által az adott joghatóságban kijelölt személy), akin keresztül Ön a jelen Szabályzattal és/vagy az adatok (feldolgozásával) kapcsolatos kérdéseket vagy kérelmeket intézhet az Adatkezelőhöz, és aki az ilyen kérdéseket és kérelmeket megoldja. Hacsak másként nem tájékoztatjuk Önt, az adatvédelmi kapcsolattartó pont a 3. szakaszban („Kihez fordulhat, ha kérdése vagy kérése van?”) leírtak szerint található. EGT: Európai Gazdasági Térség (= az Európai Unió tagállamai + Izland, Norvégia és Liechtenstein). Személyes adatnak minősül minden olyan adat, amely közvetlenül Önre vonatkozik vagy lehetővé teszi az Ön azonosítását, mint például az Ön neve, telefonszáma, e-mail címe, járműazonosító száma (VIN), földrajzi elhelyezkedése stb. Az adatfeldolgozás az Ön személyes adatainak gyűjtését, hozzáférését és felhasználásának minden formáját jelenti.

 

Politica de utilizare Cookie-uri

Acest site, care este operat de Norma Ltd. și este accesibil prin intermediul domeniului erent.ro, utilizează cookie-uri. Cookie-urile sunt utilizate pentru: a colecta informații despre vizitatori și dispozitivele acestora; a reține preferințele individuale ale vizitatorilor, care sunt utilizate pentru: a facilita utilizarea site-ului web; a afișa reclame direcționate pe site-ul web; a oferi o experiență de calitate pentru utilizatori.

Ce este Cookie?

Cookie-urile sunt mici pachete de date, fișiere text, care sunt plasate în browserul dumneavoastră atunci când vizitați un site web. Cookie-urile permit utilizatorului să fie recunoscut la următoarea sa vizită, permițând furnizorului de cookie-uri să facă legătura între vizita curentă a utilizatorului și vizitele anterioare, dar numai în legătură cu propriul conținut.

Cookie-urile pot fi diferențiate în funcție de funcția lor, de perioada lor de stocare, dar unele cookie-uri sunt setate direct de către operatorul site-ului web, în timp ce altele sunt setate de către terți.

Cookie-uri pentru funcționalitatea de bază

Aceste module cookie asigură buna funcționare a site-ului web și facilitează utilizarea acestuia. Fără acestea, site-ul poate fi dificil sau imposibil de utilizat. Unele module cookie sunt șterse imediat ce vizitatorul închide browserul (module cookie de sesiune), în timp ce altele sunt salvate de computerul sau browserul vizitatorului până când expiră sau sunt șterse de către vizitator (module cookie persistente). Modulele cookie care asigură funcționalitatea de bază includ modulele cookie din conținutul terților, cum ar fi videoclipurile încorporate pe YouTube etc. Cookie-urile funcționale de bază includ, de asemenea, cookie-uri în scopuri statistice. Cookie-urile statistice sunt utilizate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și sunt legate de dezvoltarea și îmbunătățirea site-ului web. Acestea permit operatorului site-ului web să colecteze date despre modul în care utilizatorii utilizează site-ul.

 

Termeni și condiții standard - Închiriere

erent.ro închiriază mașini doar clienților săi care au peste 21 de ani și care au permis de conducere valabil de cel puțin un an!
  1. Poți să rezervi mașina online prin www.erent.ro sau prin telefon în timpul programului de lucru
  2. În cazul unei rezervări online, serviciul clienți vă va contacta și vă va confirma prin e-mail sau telefonic că mașina pe care ați solicitat-o este disponibilă și care sunt următorii pași.
  3. Serviciul clienți va contacta clientul și va emite factura avansului sau o factură de închiriere, care devine definitivă în momentul plății soldului (prin transfer bancar sau în numerar). În cazul în care clientul anulează rezervarea cu 48 de ore înainte de livrarea mașinii, se va rambursa avansul sau taxa de închiriere.
Clientul semnează un contract de închiriere înainte de a lua în primire vehicul, pe baza prezentării unui document de identitate și a unui permis de conducere original și valabil. Pentru a închiria o mașină, cetățenii români trebuie să prezinte un document de identitate personal valabil (C.I./B.I.) și, pentru străini, un pașaport. Sunt acceptate doar permisele de conducere validate și omologate de țările UE. În cazul persoanelor juridice, pentru încheierea contractului sunt necesare o copie a documentului de înregistrare a societății și o ștampilă. Doar persoana (persoanele) specificată (specificate) în contract poate (pot) conduce mașina sau bicicleta!
La momentul închirierii se plătește o garanție de 250 de euro, care va fi returnată chiriașului în momentul în care vehiculul este returnat fără probleme.

erent.ro își rezervă dreptul de a refuza clienților săi să închirieze o mașină sau o bicicletă.

Sumele de închiriere sunt exprimate în lei românești și NU includ TVA.
  1. Vehiculul închiriat este livrat curat și cu rezervorul plin de combustibil (pentru autoturisme) / cu bateria complet încărcată (pentru biciclete).
  2. Ridicarea vehiculului în Odorheiu Secuiesc (str. Nicolae Bălcescu, 69) și în Târgu Mureș.
  3. GRATUIT în timpul programului de muncă la Odorheiu Secuiesc (în zilele de luni între orele 8-17).
  4. Livrarea sau ridicarea în afara programului de lucru este supusă unei taxe de 50 RON.
  1. Combustibilul uzat nu este inclus în preț și este responsabilitatea clientului. Locatarul ia mașina cu rezervorul plin de combustibil și o returnează în aceeași stare în care o returnează. Ultima chitanță de combustibil sau ultima chitanță de casă de marcat trebuie să fie prezentată la momentul livrării.
  2. În cazul închirierii de mașini hibride, prețul include încărcarea, iar clientul nu trebuie să predea mașina complet încărcată.
  3. Vehiculul închiriat trebuie returnat curat. În cazul în care clientul nu este în măsură să returneze mașina curată și ordonată, vom lua această sarcină de pe umerii săi pentru o taxă de 35 de lei.
ro_RORomână