Plug-in Hybrid és elektromos kerékpár tartósbérlés.

plug-in hybrid tartós bérlés

Avantajele hibridului plug-in.

Prius Plug-in are o baterie Li-Ion de peste 4,4 kW. Acest lucru înseamnă că primii 20-24 km sunt parcurși doar cu energie electrică, ceea ce face ca mașina să fie extrem de eficientă. În regim urban, consumul de combustibil este redus la aproximativ jumătate față de un Prius standard.
e-bike tartós bérlés

Avantajele bicicletelor electrice

Gama noastră de biciclete electrice include mai multe biciclete cu adevărat multifuncționale care vă vor duce confortabil la orice destinație. Componentele de înaltă calitate garantează o plăcere maximă a ciclismului, de la plimbările prin oraș la călătoriile lungi de weekend.

Miért válassz tartós bérlést?

Szolgáltatásunkat 12-60 hónapos futamidővel, változó vagy fix kamatozású lej alapú finanszírozással, garantált maradványértékkel biztosítjuk vállalkozások részére, az ügyfélminősítés eredményétől függően, akár induló bérleti díj megfizetése nélkül.

Închiriere rentabilă

Prius Plug-in are o baterie Li-Ion de peste 4,4 kW. În mediul urban, consumul de combustibil este redus la aproximativ jumătate în comparație cu cel al mașinilor normale.

Servicii și pentru copii

De asemenea, primim cu plăcere familiile cu copii mici și, pentru a asigura o călătorie ușoară și sigură, se oferă gratuit un scaun pentru copii sau un scaun înălțător.

Asigurarea vehiculului

Fii sigur că prețurile noastre all inclusive includ CASCO gratuit și asigurarea obligatorie. Cu mașinile noastre de închiriat asigurate, vă garantăm o călătorie fără probleme!

Autonomie lungă

Doriți să vă plimbați cu familia sau cu prietenii? Bicicletele electrice au o autonomie de peste 90 km, astfel încât puteți planifica plimbări mai lungi. Mai mulți kilometri parcurși în mai puțin timp.

Anulare gratuită

Te-ai răzgândit sau a intervenit ceva mai important și nu mai mergi în Transilvania? Nu vă faci griji pentru mașina ta rezervată! Cu noi pot anula rezervarea mașinii de închiriat cu ușurință și fără taxe de anulare.

Modificare gratuite

Te pot modifica rezervarea mașinii de închiriat în orice moment, fără nicio obligație. Pot modifici data rezervării, pot schimba locația de preluare a mașinii de închiriat.

Închiriere e-bike

Ai vreo idee unde ai putea să te rostogolești? Traseele de călătorie cu e-bike.

Doriți să vă plimbați cu familia sau cu prietenii? Bicicletele electrice au o autonomie de peste 90 km, astfel încât puteți planifica plimbări mai lungi.

0 Km
Autonomia
0 km/h
Átlagsebesség
0 kW
Capacitatea baterii

Termen lung

Kölcsönözz biztonságos és környezetkímélő plug-in hibridet vagy elektromos kerékpárt hosszútávra.
ro_RORomână