Plug-in Hybrid és elektromos kerékpár rövid távú bérlés.

plug-in hybrid bérlés

Plug-in Hybrid előnyei.

Prius Plug-in 4,4 kW-nál nagyobb Li-Ion akkumulátorral is rendelkezik (a szabványos Prius Ni-Mh-val ellentétben). Így az első 20-24 km-t csak elektromosan telik meg, ami rendkívül nagyban hozzájárul az autó hatékonyságához. Városi használat esetén az üzemanyag-fogyasztás körülbelül a felére csökken a normál Priushoz képest.
e-bike bérlés

E-bike előnyei

E-bike kínálatunkban több igazi univerzális gépet tudhat maga mellett, amely kényelmesen elviszi bármilyen úti célhoz. A kiváló minőségű alkatrészek garantálják a maximális kerékpározási élményt a városon keresztüli cirkálástól a hosszú hétvégi kirándulásokig.

Miért válassz minket?

Tempor massa fames nunc vehicula cras donec vivamus amet non porttitor odio elementum lorem enim nulla tortor congue nunc varius commodo elit augue amet.

Költséghatékony bérlés

Prius Plug-in 4,4 kW-nál nagyobb Li-Ion akkumulátorral is rendelkezik. Városi használat esetén az üzemanyag-fogyasztás körülbelül a felére csökken a normál autókhoz képest.

Gyerekbarát szolgáltatás

Kisgyermekes családokat is örömmel látunk, s hogy egyszerű és biztonságos utazásban legyen részük, a gyermekülést vagy magasítót díjmentesen biztosítjuk a gyerkőcök számára.

Biztositási lehetőség

Menjen biztosra, áraink all inclusive tartalmazzák a díjmentes CASCO és kötelező biztosításokat. Biztosított bérautóinkkal garantált a gondtalan autózás!

Nagy hatótáv

Tekernétek egy jót a családdal vagy a haverokkal? Az elektromos kerékpárok hatótávja bőven 90 km fölött van, így nagyobb túrákat is tervezhetnek. Kevesebb idő alatt mégtöbb megtett kilóméter.

Ingyenes törlés

Meggondolta magát vagy közbe jött valami fontosabb és mégsem utazik Erdélybe? Ne fájjon a feje a lefoglalt autója miatt! Nálunk bármikor egyszerűen és lemondási díj nélkül is törölheti bérautó rezervációját.

Ingyenes modosítás

Kölcsönautó foglalását bármikor kötelezettség mentesen módosíthatja. Átteheti rezervációja időpontját, megváltoztathatja bérautója felvételének helyét.

e-bike bérlés

Van ötleted hova tekernél? Elektromos kerékpár túra útvonalak.

Tekernétek egy jót a családdal vagy a haverokkal? Az elektromos kerékpárok hatótávja bőven 90 km fölött van, így nagyobb túrákat is tervezhettek.

0 Km
biztos Hatótáv
0 km/h
Átlagsebesség
0 kW
Akkumlátorok

Gyorsbérlés

Plug-in Hibrid autók és kerékpárok egy helyen

hu_HU
Open chat
eRent Whatsapp
Hello :)
Cu ce vă pot ajuta? >>> Miben segithetünk?